Dagens planer!

Hei og god lørdagsmorgen! 

I dag har vi egentlig en ganske fullbooket dag. Eldstemann skal på besøk til en kompis hvert øyeblikk, jeg skal brette 4 tonn med klær, rydde og vaske samtlige rom og litt senere kommer lillebroren min på middagbesøk. Du vet du begynner å bli en litt kjip husmor/far når du gleder deg til lørdagen kommer fordi da har du endelig tid til å gjøre alt det husarbeidet som har samlet seg opp i løpet av uken. Det er så mye som må gjøres her nå at jeg må virkelig samle mot for å ikke gi opp. Hvis dere ikke hører noe mer fra meg så er det fordi jeg har druknet i haugen med ubretta klær. Jeg fant heldigvis en sukkerfri Battery på butikken som jeg håper hever energinivået betraktelig så dette ikke blir en helt umulig affære.  

Vi fikk dessuten en radiostyrt båt til eldstemann i posten i går som vi skal ta med på en liten prøvetur i elva litt senere. Han har jobbet veldig hardt for å spare penger til denne båten og den ser faktisk veldig kul ut. Han er megastolt av at han har spart opp penger helt selv og har brukt den siste timen på å ta bilder av vidunderet fra alle vinkler. Hvis jeg er skikkelig heldig så får jeg kanskje lov til å prøve den litt senere, mest sannsynlig ikke, men det er lov å håpe. Som du kanskje skjønner, så kommer dette til å bli en ganske kul dag for å si det sånn. 

Jeg kommer tilbake senere med en liten oppdatering på dagens begivenheter, og i mellomtiden så håper jeg at dere har en strålende lørdag! Hva er planene deres for helgen? 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg