Endelig kan vi prøve båten! m/video

Endelig var det litt opphold i regnet her hos oss og eldstemann fikk tatt med båten sin ned til vannet og testet den ut for første gang. Dette har han ventet lenge på og han ville gjerne ha med oss alle 4 for å vise fram det nye beistet. Vi rakk akkurat en liten tur ut før lillebror måtte hjem for å spise og legge seg. 


Vi ble gjennomvåte på skoene av å gå i det våte, høye gresset ved elvebredden(jeg tenkte jo selvfølgelig ikke over at regnet gjør det vått ute…), men det gjorde ingenting så lenge båten kom seg ut på vannet. Den suste rundt i full fart til eldstemanns store begeistring og samboeren min var ikke langt etter med å spørre om han kunne prøve. Dette var skikkelig gøy! Jeg håper det kommer noen dager med solskinn og deilig vær sånn at vi kan ta med båten på en litt lengre tur til et ferskvann like ved. Én ting er ihvertfall sikkert, nå skal samboeren spare til radiostyrt båt også. Det kan jo ikke være urettferdig heller.

 

Vi er heldige som har så mange fine dager som vi kan nyte sammen! Håper alle dere der ute har hatt en fin helg så langt 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg